Angelique van Dongen

 

Angelique haar motto is 'Ik kan alles, als je me maar de kans geeft'.

Geen enkele uitdaging gaat zij uit de weg.

Haar verleden was niet altijd even rooskleurig en ze heeft al heel wat watertjes doorzwommen. Met Katinka als coach overwon ze haar burn-out en mede dankzij haar, heeft ze issues uit haar verleden achter zich kunnen laten.

Sigried Willems

 

Sigried is de trotse mama van twee volwassen dochters, Chani en Yahno.

Een ervaringsdeskundige als het over gewicht en afvallen gaat. Het cijfer op de weegschaal is een rode draad in haar leven. 

In haar dagelijkse leven is ze manager in het installatiebedrijf van haar man. Haar missie is het verschil te maken op vlak van klantenservice met uiteraard een scherp oog voor welzijn en veiligheid voor hun medewerkers en dit alles in een winstgevende omgeving.

 

Deze twee dames

  • zijn hartsvriendinnen.
  • hebben gedurende 9 jaar samen een weg afgelegd naar een optimaler leven. Het was een zoektocht naar zichzelf vol met opleidingen in diverse domeinen zoals spiritualiteit, welzijn en gezondheid.                                                                                          Bij Katinka volgden ze in 2014 de cursus 'Master your Health'.
  • hebben dankzij de coaching van Katinka een burn-out overwonnen en zijn er sterker uitgekomen.
  • in de herfst van 2019 was het tijd om aan hun gezondheid, in het bijzonder hun gewicht, te werken. Ook hiervoor klopten ze aan bij Katinka. Onder haar begeleiding startten ze een 'Optimaal Jij' plan, ondersteund door gezonde supplementen, een bewezen voedingsplan met lekker en gezond eten.
  • zijn begin 2019 gestart met AngiS.be. Oorspronkelijk een webshop om hun zelfgemaakte gezonde 'Home Made granola's' te verkopen. Ondertussen breidt hun webshop uit met producten die passen in het 'Optimaal Jij' plan. Zelf zijn ze fan en enthousiaste gebruikers van alle producten die in hun webshop verkocht worden.

 

Kortom, het zijn twee enthousiaste ervaringsdeskundigen, allebei in de overgang :)

Zij passen de tips uit de lezing zoveel mogelijk toe en kunnen nu meer en meer genieten van 'Optimaal Vrouw' zijn.